Wat dacht je net? 

Toen je de titel van dit blog las?

Bah wat vies? Nee he doe eens normaal? Moet dat nou? Of misschien wel: “Wat een goedkope manier om aan aandacht te komen”?

Meestal als het ergens over seks gaat zijn onze eerste gedachtes niet ‘Oh lekker!’, maar iets dat te maken heeft met ‘NEE gauw wegdenken’. Wat jammer, want iets lekker vinden, daar is niks mis mee.

Een taart, daar mag je in gedachten best van genieten. Of Godiva chocola, of een perfect gebakken medium rare heerlijk biefstukje met verse kruidenboter. Of gloeiend hete frieten op een regenachtig koud station. Mmmmmmm. 

Maar weinig mensen staan zichzelf toe om zonder gene zomaar overdag tijdens het werk te genieten van sexy gedachtes. 

Dat vind ik zo jammer, want daarmee stoppen we een groot gedeelte van ons zijn, onze kracht, onze energie in een kil grijs doosje met een roestig piepend slot. Niet openmaken, want dan piepen de scharnieren en hebben mensen door dat je aan iets ‘fouts’ denkt.

Net zoals dat je op een openbare wc een scheet laat. Of probeert om stiekem chips te pakken terwijl je kinderen verderop in de kamer zitten en die mogen het niet horen want dan is er niet genoeg. Sssssssssttttt!

En nou zeg ik dus niet dat je te pas en te onpas in het flexwerkplekkantoorbureau met jan en alleman maar gewoon van bil moet gaan, hè? Nou ja, weetikveel als dat bij jullie gebruikelijk is okee. Maar dat is niet hoe wat ik ‘mijn’ meiden aanraadt in elk geval.

“Die gedanken sind frei” en seks is gewoon iets waar je lichaam van kan genieten. Niet meer en niet minder. En dat kan alleen als je de vrijheid hebt om te ontdekken wat je lekker vindt en met wie. Net zoals je in de loop der jaren ontdekt wat voor eten je echt lekker vindt en wat minder. 

In vrijheid genieten van seks en sexy gedachtes kan alleen als je de vrijheid en de kracht hebt om JA of NEE te zeggen, en je partner dus ook. 

Als het lukt om die aangeleerde ‘Seks daar hebben we het niet over en daar denken we zelfs niet aan’, die automatische associaties die we toch allemaal hebben, als het lukt om die terzijde te werpen, dan gaat er een wereld voor je open. En een enorme kracht.

En dat gun ik mijn meiden, de jongens natuurlijk ook, en iedereen. Probeer het maar eens, waarom niet nu?

JA, nu?

Lekker hè? 😉 Zie je hoe de wereld voor je ogen een beetje meer gaat glitteren?

Fijne dag!

Liefs,
Fem

 

 

Zelf met je puber aan de slag? – Gratis eDOEbook

Rollende Ogen en
Slaande Deuren

Drie oefeningen om weer lekker in contact te komen met je pittige pubermeid

  • Vaker weer samen lachen
  • Echt luisteren en
  • Echt gehoord worden
  • Meer samen in plaats van ‘zoek het uit’

DRIE GRATIS OEFENINGEN om voor meer contact en meer lol!

BONUS: gratis regelmatig tips en leuke ideeën ontvangen.
(uitschrijven kan altijd!)

 

Pin It on Pinterest