Voor veerkracht en zelfvertrouwen

Online Interactieve lezing

Pubers en hun &^%^$# Telefoon

ARGH meiden en jongens puberouders, wat moeten we nou toch met die telefoons?
Bij ons hadden we er twee, met van die krulkabels van de hoorn naar het toestel.
Hoe moeten wij weten hoe we onze kinderen opvoeden met de mobieltjes van nu?
We weten zelf amper hoe we alle schermverleidingen moeten weerstaan. Ook wij worden heel vaak meegezogen in de online wereld.
Is dat okee? Is dat de nieuwe wereld? Moeten we niet zo ouderwets doen en van onze kinderen verwachten dat ze weer in bomen gaan klimmen?
Of moeten we doorpakken, erkennen dat we als jagers en verzamelaars gelukkiger waren, dat dat past bij onze hersenen, ons lichaam, onze ziel? En dus de schermtijd ernstig inperken?
Ik ben blij dat ik deze lezing ga geven, dan dwing ik ook mezelf om mijn kennis en ervaring samen te vatten in een krachtig, helder verhaal.
Ook ik doe vaak maar wat. Denk ik soms. En dat is niet waar, als ik er over na denk. Want ik ben eigenlijk best tevreden over het schermgebruik hier thuis, ook als ik mijn kennis over pubers, hun hersenen en hun ontwikkeling er naast leg. Pfiew 😉
Willen jullie weten wat de wetenschap, de experts en ervaren puberouders en trainers hier over te zeggen hebben? Samengevat in een luchtig verhaal en gebracht, niet met een wijzend vingertje maar met een open mind en humor?
Dinsdag 28 setember tussen 20:00 – 21:00 vertel ik je alles wat ik weet (over telefoongebruik en pubers) inclusief een hele lijst praktische tips om het telefoongebruik onder controle te houden.
Geheel gratis en vrijblijvend uiteraard!!
Doe je mee?
Meldt je hieronder aan en je ontvangt alle informatie in je mailbox!

Ja ik ben nieuwsgierig!

Geef je hier op voor de lezing

LET OP Extra bonus: Je ontvangt regelmatig nieuwe tips, filmpjes en ideeën in je mailbox om je leven met je prachtige puber nog leuker en chiller te maken. Maw je komt op mijn mailinglijst en je kunt je ieder moment uitschrijven.

Met het downloaden ga je akkoord met m’n privacyverklaring. Ik ga natuurlijk voorzichtig met je gegevens om.

Gratis Praat met je Puber spel!

Lekker samen lachen in plaats van: