Zelfvertrouwen en Veerkracht – Pubercoaching

Femke Wester

Ze is veel te onzeker…
Ze is zo enorm brutaal…
Ze snijdt zichzelf in de vingers, zo…

“Als ze gewoon eens iemand had die haar een beetje op weg hielp, die haar begeleidt op het pad naar volwassenheid…

Ik probeer het natuurlijk, maar ik ben haar moeder…”

Herkenbaar? Je hoeft het ook niet in je eentje ineens te kunnen! Er is steun en er is hulp. Voor jou en je dochter!

“Ik ga echt niet naar zo’n pubercoach!”

Natuurlijk hoeven ze niet naar een pubercoach, pffff.

Wat een onzin, waarom zou die iets over haar weten dat ze zelf nog niet weet?!

Groot gelijk!

Heerlijk, die houding. Ik houd er van! Juist de meiden die denken dat ze alles zelf kunnen, juist voor hen, is het zo heerlijk als ze even op iemand kunnen leunen. Iemand die zich niet van de wijs laat brengen door hun puberstreken, iemand die niet in paniek raakt als ze (bijna) van school gestuurd worden, iemand die zelfs wel even met ze mee kan lachen. Het is ook vaak gewoon bizar grappig.

En… kies!

En wat ze ook kunnen gebruiken is iemand die ze dan een spiegel voor houdt. Wat zie je? Is dit wie je wilt zijn? Is dit hoe je je doelen haalt? Wat zou ook kunnen? Hoe zou dat zijn? Dit kan ik, als pubercoach, heel mooi doen zonder dat er een moeder-kind verhouding tussen zit. En als ze eenmaal doorhebben dat ik echt het beste met ze voor heb, dat ik niet omval als ze duwen, dat ik echt luister zonder meegesleept te worden en dat ik bloedeerlijk ook dingen zeg die ze soms liever niet willen horen, dan kunnen er ineens een heleboel dingen wel anders.

Fantastische meiden!

Winsum

Mijn praktijkruimte is in Winsum (Groningen), daar geef ik ook mijn groeps- en individuele trainingen. Daarnaast biedt ik ook online trajecten aan, voor als je denkt Waaah Winsum dat is net Siberië! (Je zou de eerste niet zijn 😉 )

Als je denkt: Nou….. dit lijkt me wel wat voor mijn dochter, dan gaan we eens kijken of we wat voor elkaar kunnen doen. Ik maak sowieso altijd gratis ruimte voor ieder die mijn hulp of steun kan gebruiken, dus als je wilt dat ik gratis even met je meedenk, vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel moegelijk contact op voor een gratis persoonlijk gesprek over je eigen puber en gezin. Ik kijk er naar uit!

 

Yes Please!

Ik wil graag dat je eens met me meedenkt over hoe ik het allemaal wat makkelijker kan maken voor mijn dochter!

Sterk naar school - Femke Wester - femke@sterknaarschool.nl - 06 43714150

Pin It on Pinterest