Sterk naar school

Voor scholen

Allereerst:

Ik spring een ENORM gat in de lucht dat u als school op mijn website aan het rondneuzen bent.

Aandacht

Ik wil ook dat u weet dat ik enorm dankbaar ben te merken dat scholen zich zo voor hun leerlingen inzetten en dat ze echt niet ‘maar een nummer’ zijn.

Het is ook fantastisch dat er al zoveel aandacht aan ‘leren leren’ en growth-mindset besteed wordt op scholen.

Sterk naar school

Ennnnnn (u voelt de bui al hangen) tot mijn spijt is dat voor veel leerlingen niet genoeg. Terwijl ik ze soms met één Sterk naar School training een hele andere richting op kan laten slaan.

Hoe kan dat dan?

Mij zien ze nooit weer, ze hebben geen imago hoog te houden

Ik heb tijd en ruimte om individueel en/of met kleine groepen aan de slag te zijn, waardoor we meerdere lagen van hun persoonlijkheden aan kunnen boren.

Jongeren coachen om Sterk naar School te gaan is mijn werk en niet iets wat ik er naast doe, dus heb ik meer tijd om me te blijven verdiepen in de meest recente ontwikkelingen. Daarnaast groei je van elke coaching sessie die je geeft, dus dat levert veel op.

Ik heb jarenlange ervaring met het coachen van pubers, ook individueel

Van mij hoeven ze niet ‘binnen de lijntjes’ te passen en dat geeft ze ruimte en veiligheid om echt eerlijk te zijn

Ik werk op dit moment samen met Het Hogeland College in Warffum en het Winklerprinscollege in Veendam.

Dat vind ik heerlijk.  Het is snel, toegankelijk en laagdrempelig voor de leerlingen. En de resultaten zijn gaaf. Zowel qua cijfers als qua zelfvertrouwen van de leerlingen. En nee, zelfvertrouwen betekent niet een nog grotere bek, maar vaak juist het lef hebben om ook kwetsbaar te zijn. En dan te blijven staan.

Bent u benieuwd wat ik voor uw school kan doen?

Stuur me een mail (femke@sterknaarschool.nl) of vul het contactformulier in. Bellen kan natuurlijk ook (nulzes43714150).