Voor veerkracht en zelfvertrouwen

Online Interactieve lezing

Strippenkaart om even te sparren

“Hoe moet ik hier nou weer mee omgaan?!”

Je doet het als ouder best okee, dat weet je wel. En je kind doet het ook best redelijk. Toch, en dit weet ik uit ervaring, zit je als ouder echt even met je handen in je haar. Moet je nou meeveren? Of moeten hier duidelijke grenzen gesteld worden?

Wat zou het zalig zijn als je gewoon even kon overleggen met een expert. Al is het alleen maar om te horen dat je inderdaad super goed bezig bent.Of juist om een nieuwe frisse kijk op de situatie te krijgen en wat snelle, praktische tips om het tij wat te keren. 

Dat kan! Koop een strippenkaart en ik maak vijf keer een half uur tijd voor je.

Hoe werkt het:

Je koopt een strippenkaart hieronder, dan krijg je een mailtje met instructies. Zodra jij een concrete vraag hebt, app je me en dan maken we een belafspraak. Ik vraag je om me drie concrete vragen te appen, zodat ik me rustig kan voorbereiden op ons gesprek. Je kunt er voor kiezen om de 5 keer 30 minuten in vijf keer op te maken, maar ook in twee keer of in één hele lange sessie. Dat is aan jou.

Het is handig om eerst de PuberOuderTraining te doen, dan kunnen we mooi snel tot de kern komen tijdens onze spar-sessie, maar dit is niet verplicht. Het is jouw tijd 😉

Wat kun je verwachten:

Als ik nou eens kon toveren, dan verdwenen al onze problemen als sneeuw voor de zon, zou cool zijn, maar zo werkt het leven niet. En het leven met pubers al helemaal niet, want voor je het weet heb je er zo weer drie twijfels bij. Wat iik terugkrijg van ouders is dat het zo heerlijk is dat ze er niet alleen voor staan. Dat er iemand is met kennis en ervaring die zonder te oordelen mee kijkt en meedenkt. En het blijft niet bij luisteren en meedenken, ik vind het belangrijk dat je, als we ophangen, echt een paar acties hebt om mee aan de slag te gaan. “Dank je, hier kan ik echt iets mee” hoor ik ook vaak terug. 

Wil je dit ook?

Bestel de strippenkaart en investeer in ruggesteun voor jou en je kinderen in deze prachtige en soms ingewikkelde puberteit-tijd. Hij kost 125 euro, en je krijgt

  • 5 keer 30 minuten privé gesprek
  • iemand die meedenkt, je staat er niet alleen voor
  • meer begrip oor je puber
  • meer begrip voor jezelf als ouder
  • praktische handvaten om meteen mee aan de slag te gaan
  • een fijnere, rustigere band met je puberkind
  • minder zorgen
  • meer humor

Stop NU met worstelen, piekeren, wakker liggen en alles alleen op te lossen en bestel hieronder de strippenkaart. Laten we het samen doen!

Sterk naar school - Femke Wester - femke@sterknaarschool.nl - 06 43714150

Pin It on Pinterest