Sterk naar school

Contact

Ja fijn even contact in real life!

Appje kan ook, natuurlijk!

femke@sterknaarschool.nl

06 43714150

Kerkpad 7
9951 EP Winsum Gn

30 minuten

Oh TOF! Even persoonlijk contact!

Je hebt natuurlijk een prachtkind EN je maakt je zorgen, soms. Misschien lig je er zelfs soms wakker van… Damn… het ouderschap is zo eenvoudig nog niet. Als moeder kan ik zeggen, niets is zo moeilijk om zorgen om je kind van een rustig afstandje te evalueren. Het is gewoon VET lastig om niet vanuit heftige emotie te reageren plus dat je je eigen blinde vlekken ook niet snel door hebt. k kan je in 30 minuten helpen om het wel rustig te bekijken en samen met jou te kijken hoe JIJ jouw puberkind het beste helpt!

LET OP: Nadat je het formulier hebt ingevuld krijg je een mailtje met een link naar een vragenlijst, zodat je je situatie even kunt schetsen. Nadat je die vragen hebt beantwoord neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Ja graag even contact!

Let op: Met het versturen van deze aanvraag kom je op mijn mailinglijst en ontvang je automatisch zo nu en dan een mail met tips over pubers opvoeden, met grappige anecdotes en meer (je kunt je elk moment weer uitschrijven). Als je dit niet wilt, stuur me dan even een appje.

Sterk naar school - Femke Wester - femke@sterknaarschool.nl - 06 43714150

Pin It on Pinterest