Sterk naar school

Contact

HOI!

Super dat je contact zoekt!

Ja fijn even contact in real life!

Appje kan ook, natuurlijk!

femke@sterknaarschool.nl

06 43714150

Kerkpad 7
9951 EP Winsum Gn

30 minuten

Gratis advies gesprek

Je hebt natuurlijk een prachtdochter EN je maakt je zorgen, soms. Af en toe lig je er soms wakker van… Damn het ouderschap is zo eenvoudig nog niet. Als moeder kan ik zeggen, niets is zo moeilijk als gezeik en gedoe met je kind van een rustig afstandje te evalueren. Het is verrekte moeilijk om niet vanuit heftige emotie te reageren. Duh. Ik kan je in 30 minuten helpen om het wel rustig te bekijken en samen met jou te kijken hoe JIJ jouw dochter het beste helpt!

LET OP: Nadat je het formulier hebt ingevuld stuur ik je door naar een korte vragenlijst; dan kan ik alvast even mijn huiswerk doen en hoef je niet eerst tien minuten te besteden aan het schetsen van de situatie. Zodra ik je antwoorden heb neem ik contact op! FIJN!!

Ja graag even sparren!

1 + 15 =

Sterk naar school - Femke Wester - femke@sterknaarschool.nl - 06 43714150

Kadootje! Praat met je Puber - spelGoedgekeurd door pittige pubermeiden :-)

"Ja mam. Goed. Leuk. Wat eten we?"

Waar gaan bij jullie thuis 99% van de gesprekken over?

En HOE zou het zijn als je weer eens even echt contact had?
Even samen lachen, elkaar aankijken, samen ontroerd zijn?

Al meer dan 2000 moeders en dochters hebben nu af en toe even zo'n moment. Omdat ik ooit dit spel maakte en besloot het uit te delen en omdat zij het oppikten. Daar doen we het voor, toch? Contact en verbinding?

En ja, zelfs de meiden vinden het echt leuk, al hadden ze soms van tevoren geen zin ;-)

Doen jullie mee? Vul je naam en email in en je ontvangt het spel in je inbox! Dan maken we samen jullie band en daarmee de wereld een beetje mooier. Dank!

kleinelettertjes: Yep je komt op mijn mailinglijst als je dit invult en ik ben totaal niet beledigd als je je direct weer uitschrijft ;-) 

Pin It on Pinterest