Zelfvertrouwen en Veerkracht – Pubercoaching

Planningsdocumenten

“Dat staat wel op magister”– FAIL

Maandplanning

Als je één planning bij zou moeten houden is het deze maandplanning. In één blik kun je zien wanneeer je toetsen zijn, wanneer er drukke en minder drukke momenten zijn.

Geloof me, als je het niet regelmatig letterlijk onder ogen ziet vergeet je de toetsen waar je JUIST het hardst voor zou moeten werken.

Nooit meer “Oh shit dat is morgen al!!!”

 

Download MAANDPLANNING 

“Pfff dat kan morgen nog wel” — of toch niet…

Weekplanning

Hoeveel tijd heb je eigenlijk om je huiswerk te doen? Hoeveel tijd blijft er echt over als je school, reistijd, thee, avondeten, sporten en lummelen er van af trekt? Is dat genoeg? Gebruik deze weekplanning om inzicht te krijgen in wanneer je echt tijd hebt om te leren.

Download hier je WEEKPLANNING

“Waah moet dat VOOR allemaal VANDAAG af?!”

Dagplanning

Voor wanhopig volle dagen. Als je een strakke planning maakt, als een schoolrooster, is je paniek gelijk weg. Je hoeft maar aan één vak tegelijk te denken en alleen maar te doen wat je moet doen. Enneh, plan ook even beloningen in 😉

Download hier je DAGPLANNING

Sterk naar school - Femke Wester - femke@sterknaarschool.nl - 06 43714150

Kadootje! Praat met je Puber - spelGoedgekeurd door pittige pubermeiden :-)

"Ja mam. Goed. Leuk. Wat eten we?"

Waar gaan bij jullie thuis 99% van de gesprekken over?

En HOE zou het zijn als je weer eens even echt contact had?
Even samen lachen, elkaar aankijken, samen ontroerd zijn?

Al meer dan 2000 moeders en dochters hebben nu af en toe even zo'n moment. Omdat ik ooit dit spel maakte en besloot het uit te delen en omdat zij het oppikten. Daar doen we het voor, toch? Contact en verbinding?

En ja, zelfs de meiden vinden het echt leuk, al hadden ze soms van tevoren geen zin ;-)

Doen jullie mee? Vul je naam en email in en je ontvangt het spel in je inbox! Dan maken we samen jullie band en daarmee de wereld een beetje mooier. Dank!

kleinelettertjes: Yep je komt op mijn mailinglijst als je dit invult en ik ben totaal niet beledigd als je je direct weer uitschrijft ;-) 

Pin It on Pinterest