Sterk naar school

Ouderconsult

Goh gaat dat kind nog eens op kamers ofzo?!

Ehm… nog niet. Zou soms wel lekker rustig en makkelijk zijn, maar ja, dan maak je je wel weer ergens ander zorgen over, toch?

Die prachtige pittige meiden zijn geweldig. Maar soms ook idioot lastig… Je wilt hun eigenheid stimuleren, maar ook geen deurmat zijn en zo moeten toch ook leren hoé ze hun kracht het beste inzetten. En aangezien jij hun moeder (of vader) bent luisteren ze sowieso niet naar jouw advies.

Lastig lastig. We hebben maar één kans om ze een stevige jeugd mee te geven… Aan de andere kant, zoveel eindigen er uiteindelijk ook weer niet in de goot. Maar toch, liever de jouwe niet!

Hé enneh, je hoeft het niet alleen te doen, hè? Ik kan even met je meedenken. Daar zijn twee opties voor:

1. Gratis 30 minuten consult.

Dit is vooral nuttig als je gewoon even een luisterend oor nodig hebt en even een steun in de rug wilt, bevestiging van wat je doet en wat suggesties over wat er makkelijk even anders kan. 

Aan het einde van dit gesprek vraag ik je hoe je het gaat aanpakken en kijken we of dat genoeg gaat zijn, of dat er meer nodig is.

Je vult vantevoren een vragenlijst in, we spreken elkaar 3o minuten online of telefonisch en als je ophangt heb je in elk geval drie tips waar je direct mee aan de slag kan.

 

12 + 10 =

2. Anderhalf uur de diepte in

Anderhalf tot twee uur gaan we in een online of telefonisch gesprek flink de diepte in.

Het hele gezin
We kijken naar jouw specifieke situatie en  naar jullie gezinsdynamiek. Waar zitten de knelpunten, wanneer? Met wie? En wat hebben jij (en je partner) meegenomen uit je eigen gezin? Wat werkt, wat niet?

Wat voor ouder wil je zijn?
We gaan in op hoe jij wilt zijn als ouder, hoe je dat tot nu toe is gelukt en hoe je nog steviger in je schoenen kunt gaan staan.

Wat heeft je kind nodig?
En we kijken naar wat jou kind specifiek van jou nodig heeft om weer beter in haar vel te komen zitten. Niet omdat je nu iets fout doet, maar omdat jullie beiden veel prachtige eigenschappen hebben die nu nog onderbelicht zijn.

Jij kunt haar zo enorm steunen, en daarmee jezelf, veel meer dan je nu denkt! En ik kan net even die zaklamp richten op de dingen die daar voor nodig zijn!

Je dochter hoeft niet
Bovendien, het fijne van een ouderconsult is dat we, als we er samen uitkomen, je dochter nergens mee lastig hoeven te vallen. Als jongeren bij mij komen, dan hebben ze negen van de tien keer het gevoel dat er iets mis is met ze, want als ze normaal waren hoefden ze niet naar een coach. Dat klopt natuurlijk niet, maar we snappen het sentiment, toch?

En negen van de tien keer kun jij het als ouder, met een beetje steun, prima aan en hebben jullie mij verder helemaal niet meer nodig.

Win – win – win wat mij betreft!

Doen?

 

YES!

8 + 15 =

Oh wacht…
Misschien wil je eerst nog wat meer informatie?

– Het duurt 1,5 tot 2 uur. Dat hangt af van wat er speelt en wat er nodig is.

– Het kost 125 euro. Dat mag in één keer of in drie termijnen worden betaald.*

– Het tijdstip bepalen we samen

– We spreken elkaar via Skype of we bellen. Als je in de buurt van Winsum (Gn) woont, kun je ook irl langskomen.

– De afspraak maken we pas nadat je het formulier hebt ingevuld, anders is het zonde van onze tijd 😉

– Als je achteraf denkt ‘Nou hier hadden we echt geen zak aan‘ krijg je gewoon je geld terug. En als je denkt ‘Wow… dit maakt echt het verschil’, dan mag je gerust extra betalen, bijvoorbeeld door te doneren aan Stichting Vluchteling. 🙂

– Oh ja, en als blijkt dat het toch echt nuttig zou zijn om samen met je dochter een Sterk naar School traject te doen, dan krijg je daar 75 euro korting op.

 

 

* Voor minima heb ik een afspraak met Stichting Leergeld (die betalen jouw consult).

“Klinkt GOED!!! Opzich wil ik dit wel, maar…”

 

Ik probeer het nog wel even zelf…

TOF! Daar ben ik altijd voor! Neem dan even het volgende mee:
– Wat ga je anders doen dan je tot nu toe deed?
– Hoe weet je dat dat de juiste keuze is?
– Hoe ga je het volhouden?
– Wat kost het jou en je kind als het mislukt?

Want “Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.”

Ik geloof niet in online coaching

Prima! Je bent van harte welkom hier in real life! Kun je onderweg lekker vast reflecteren en voorbereiden en het land is hier prachtig…
Nee maar serieus, ik geloofde er ook nooit in, totdat we wel moésten door corona en ik heb ervaren hoeveel er kan gebeuren óók, en soms juist door online gesprekken… En je kunt altijd eerst het 30″ consult doen om het te proberen. Wat kost dat je behalve 30 minuten van de 1.440 die een dag heeft? En wat kost het je als je het niet probeert?

Ik vind het wel veel geld…

Ja. dat snap ik wel. En dit is wat het kost. Ik wil er wel echt graag zijn voor iedereen en niet alleen Rijke Mensen ;-), dus je kunt sowieso in drie termijnen betalen en als je echt moet rondkomen van een (besteedbaar) inkomen dat maximaal 120% van het sociaal minimum is, dan heb ik geregeld dat Stichting Leergeld jouw consult vergoed.

Heb je nog andere vragen? Je kunt me altijd even een mailtje sturen (femke@sterknaarschool.nl) of  even bellen (06-34714150). Ik spreek je graag!

Okee gaaf! Ik weet genoeg. Ik DOE het!

13 + 12 =

Gratis Praat met je Puber spel!

Lekker samen lachen in plaats van:

"Jahaa."  
"Leuk." 
"STRAKS!"
"Wat eten we?"

Dat kan!
Meer dan 2000 ouders en pittige pubers gingen je al voor!

Willen jullie ook vanavond al een avond met écht contact?
Of toch liever allemaal op een andere hoek van de bank met telefoon? ;-)

In het ergste geval krijg je rollende ogen en een grote bek en dat kreeg je toch wrsl al
en in het tofste geval ben je weer echt even heerlijk SAMEN... 

Vul je gegevens in en je krijgt het spel gratis en voor niets in je mail.
Nog even printen en uitknippen en tadaaaaaa een grappige frisse nieuwe avond!

kleinelettertjes: Yep je komt op mijn mailinglijst als je dit invult
en ik ben totaal niet beledigd als je je direct weer uitschrijft ;-) 

Pin It on Pinterest