Zelfvertrouwen en Veerkracht – Pubercoaching

Sterk naar School

Ze is veel te onzeker…
Ze is zo enorm brutaal…
Ze snijdt zichzelf in de vingers, zo…

Als ze gewoon eens iemand had die haar een beetje opweg hielp, die haar begeleidt op het pad naar volwassenheid…

Ik probeer het natuurlijk, maar ik ben haar moeder…

De meeste pubermeiden kunnen het best alleen. Denken ze zelf.

En daar hebben ze nog gelijk in ook…

Maar dan duurt het wel langer, dan doen ze zichzelf tekort, dan moeten ze misschien wel door een heel diep dal.

Terwijl, met een paar sessies pubercoaching, ze zichzelf sneller leren kennen, ze direct leren oefenen met voor zichzelf opkomen en hoe ze op een handige en toch athentieke manier kunnen communiceren.

In de provincie Groningen ben ik de enige pubercoach die zich specialiseert in het begeleiden van pubermeiden. Niet omdat ik jongens stom vind (ik heb er zelf drie en ze zijn fantastisch), maar omdat er met meiden gewoon iets klikt. Dan ben ik op mijn best en dan help ik ze uiteindelijk het best.

Zoek je een pubercoach in de omgeving van Groningen? Kijk dan eens rond op deze website, dan krijg je wel een idee van wie ik ben en hoe ik werk. Of vraag een gratis adviesgesprek van aan door onderstaand formulier in te vullen. Dan luister ik helemaal vrijblijvend naar jouw wensen voor je kind en je gezin en deel ik mijn ervaringen en inzichten met je. Aan het eind van het gesprek kijken we dan of we er beiden bij gebaat zijn om verder te gaan of niet. Het moet van beide kanten klikken; ik neem ook niet iedereen aan en jij zult je kind ook niet zomaar aan iemand toevertrouwen…

Speaking of which… Ik heb drie criteria waaraan voldaan moet worden voor ik met een kind aan de slag ga, die kan ik net zo goed nu vast geven:

1. Wiens probleem is het eigenlijk?

Van het kind? Dan gaan we aan de slag
Van de ouder? Dag kan ik met de ouder aan de slag 😉

2. Kan ik met mijn kennis en ervaring verlichting bieden?

Jazeker! Dan graag
Misschien niet genoeg? Dan verwijs ik je door (Ik ben geen therapeut)

Even terzijde, dit gaat niet alleen over mij. De lieve meid moet wel een beetje coachbaar zijn, natuurlijk. Ik heb nog nooit meegemaakt dat dat niet goed kwam, maar als er sprake is van ernstige problematiek als verslaving of diepe depressie, dan zijn er betere mensen dan ik die hulp kunnen bieden.

Het is niet nodig dat je dochter supergemotiveerd is… Dat is mijn taak. En ik ben altijd eerlijk; Als ik denk dat het echt niet klikt is het gewoon klaar en niemands schuld en krijg je je geld ook terug.

Uitproberen? Maak een afsraak voor een gratis gesprek!

Yes Please!

Ik wil graag dat je eens met me meedenkt over hoe ik het allemaal wat makkelijker kan maken voor mijn dochter!

Sterk naar school - Femke Wester - femke@sterknaarschool.nl - 06 43714150

Kadootje! Praat met je Puber - spelGoedgekeurd door pittige pubermeiden :-)

"Ja mam. Goed. Leuk. Wat eten we?"

Waar gaan bij jullie thuis 99% van de gesprekken over?

En HOE zou het zijn als je weer eens even echt contact had?
Even samen lachen, elkaar aankijken, samen ontroerd zijn?

Al meer dan 2000 moeders en dochters hebben nu af en toe even zo'n moment. Omdat ik ooit dit spel maakte en besloot het uit te delen en omdat zij het oppikten. Daar doen we het voor, toch? Contact en verbinding?

En ja, zelfs de meiden vinden het echt leuk, al hadden ze soms van tevoren geen zin ;-)

Doen jullie mee? Vul je naam en email in en je ontvangt het spel in je inbox! Dan maken we samen jullie band en daarmee de wereld een beetje mooier. Dank!

kleinelettertjes: Yep je komt op mijn mailinglijst als je dit invult en ik ben totaal niet beledigd als je je direct weer uitschrijft ;-) 

Pin It on Pinterest